Blok Mesin, Blok Nyieun Mesin, bata Mesin - Huarun Tianyuan
  • We are a factory with  25 years production experience
  • professional brick machine manufacturer since 1994
  • Successful production line

produk urang

Aya 5 runtuyan dina produk urang, runtuyan QTY, runtuyan QTJ, runtuyan BWY, runtuyan QX na AAC garis pikeun wewengkon aplikasi béda.

  • Otomatis Blok Mesin

    Otomatis Blok Mesin

    Aranjeunna Electrio-hidrolik-Machanical Sistim integrasi. Kalawan sistim kontrol calakan purwakarta, anu garis produksi gaduh fitur kontrol gampang, kirang kuli, jsb. Model anu QTY12-15, QTY10-15, QTY8-15, QTY6-15A / B / C, QTY4-15A / B / C, QTY4-20C, QTY3-15.

  • Semi mesin block otomatis

    Semi mesin block otomatis

    mesin runtuyan ieu mangrupakeun model mékanis leutik. Semi otomatis atawa manual.The fitur anu ongkos kirang, operasi gampang, gampang ngajaga. Model anu QTJ4-25, QTJ4-26C / D, QTJ4-35B2, QTJ4-40.

  • Perlit insulasi mesin panel

    Perlit insulasi mesin panel

    This is our new patent technology.The machines are for perlite insulation panel making. The panel is used for outwall insulation,which is new green building materials required in market.They have features of insulation,fireproofing,light weight,etc.

Arrivals anyar

Brand di "TIANYUAN", mesin block kami geus kaliwat ISO9001 jeung sertifikasi CE. Urang nguji mastikeun unggal mesin saméméh loading pikeun mastikeun unggal mesin nu konsumén nampi mangrupa kalayan kualitasna alus sarta kinerja alus teuing.

Brand TIANYUAN produk

  • AB
  • abdi
  • workshop-pikeun-hidrolik-modelsw

Tianyuan mesin didirikan dina 1990, ayana di Dazhuang Parabot, Yinan, kota linyi, Propinsi Shandong, Cina.
Brand di "TIANYUAN", mesin block kami geus kaliwat ISO9001 jeung sertifikasi CE. Urang nguji mastikeun unggal mesin saméméh loading pikeun mastikeun unggal mesin nu konsumén nampi mangrupa kalayan kualitasna alus sarta kinerja alus teuing.
produk urang
Aya 5 runtuyan dina produk urang, runtuyan QTY, runtuyan QTJ, runtuyan BWY, runtuyan QX na AAC garis pikeun wewengkon aplikasi béda.
QTY runtuyan
Maranehna Electrio-hidrolik-Machanical Sistim integrasi. Kalawan sistim kontrol calakan purwakarta, anu garis produksi gaduh fitur kontrol gampang, kirang kuli, jsb. Model anu QTY12-15, QTY10-15, QTY8-15, QTY6-15A / B / C, QTY4-15A / B / C, QTY4-20C, QTY3-15 .

Simkuring gaduh tim badag 200 urang. Aranjeunna insinyur kacida nyakola, technicians ngalaman, pagawe terampil, jualan alus teuing, jsb. Di sagigireun tim Cina, urang ogé boga hiji tim unggulan di Bangladés anu supplying layanan pinuh di lokal.

fitur Produk

Kalayan tim kami 'keras kerja, urang téh supplying jasa ajakan panalungtikan, mesin sarta molds desain, produk kualitas luhur, layanan instalasi tur sanggeus layanan diobral. Ti gagasan Anjeun mimiti Anjeun mimiti garis produksi, urang sok ku samping Anjeun.

WhatsApp Online Chat!