Block Machine, Block Making Machine, Brick Machine - Huarun Tianyuan
  • We are a factory with  25 years production experience
  • professional brick machine manufacturer since 1994
  • Successful production line

produk kita

Ana 5 seri ing produk kita, seri qty, seri QTJ, seri BWY, seri QX lan AAC line kanggo wilayah aplikasi beda.

  • Otomatis Block Machine

    Otomatis Block Machine

    Padha Electrio-Hydraulic-Machanical sistem integrasi. Kanthi sistem kontrol cerdas PLC, garis produksi duwe fitur saka kontrol gampang, kurang pegawe, etc. Ing model QTY12-15, QTY10-15, QTY8-15, QTY6-15A / B / C, QTY4-15A / B / C, QTY4-20C, QTY3-15.

  • Semi mesin pemblokiran otomatis

    Semi mesin pemblokiran otomatis

    mesin seri iki model mechanical cilik. Semi otomatis utawa manual.The fitur sing biaya kurang, operasi gampang, gampang njaga. Ing model QTJ4-25, QTJ4-26C / D, QTJ4-35B2, QTJ4-40.

  • Perlite Insulation mesin panel

    Perlite Insulation mesin panel

    This is our new patent technology.The machines are for perlite insulation panel making. The panel is used for outwall insulation,which is new green building materials required in market.They have features of insulation,fireproofing,light weight,etc.

Baru

Brand ing "TIANYUAN", mesin pemblokiran kita wis liwati ISO9001 lan sertifikat CE. Kita nyoba strictly saben mesin sadurunge loading kanggo mesthekake saben mesin sing pelanggan nampa iku kanthi kualitas dhuwur lan kinerja banget.

BRAND TIANYUAN PRODUCTS

  • ab
  • i
  • bengkel-kanggo-hydraulic-modelsw

Tianyuan Machinery iki diadegaké ing taun 1990, dumunung ing Dazhuang Zone, Yinan, kutha Linyi, provinsi Shandong, China.
Brand ing "TIANYUAN", mesin pemblokiran kita wis liwati ISO9001 lan sertifikat CE. Kita nyoba strictly saben mesin sadurunge loading kanggo mesthekake saben mesin sing pelanggan nampa iku kanthi kualitas dhuwur lan kinerja banget.
produk kita
Ana 5 seri ing produk kita, seri qty, seri QTJ, seri BWY, seri QX lan AAC line kanggo wilayah aplikasi beda.
Qty seri
Padha Electrio-Hydraulic-Machanical sistem integrasi. Kanthi sistem kontrol cerdas PLC, garis produksi duwe fitur saka kontrol gampang, kurang pegawe, etc. Ing model QTY12-15, QTY10-15, QTY8-15, QTY6-15A / B / C, QTY4-15A / B / C, QTY4-20C, QTY3-15 .

We kudu tim amba saka 200 wong. Padha engineers Highly educated, teknisi experienced, trampil buruh, sales banget, etc. Kejabi tim Cina, kita uga duwe tim banget ing Bangladesh sing nyediakke layanan lengkap ing lokal.

Feature Products

Kanthi tim kita 'hard-apa, kita nyediakke layanan pituduh priksaan, mesin lan cetakan desain, kualitas produk, layanan instalasi lan sawise layanan sale. Saka idea miwiti Panjenengan wiwitan baris produksi, kita tansah dening sisih.

Tampilan Online Chat!